2020 Arsarnerit Inuusuttai, Young Northen Lights - Greenlands Student Entrepreneurship Fair

Igen i år afholder Fonden for Entreprenørskab - Kaalaallit Nunaat entreprenørskabskonkurrencen Arsarnerit Inuusuttai Online.

 

Arsarnerit Inuusuttai, Young Northern Light er en idékonkurrence for elever og studerende i Grønland. Rammen for dagen er de idéer, som elever og studerende har arbejdet med gennem efteråret. Til Young Northern Lights får de mulighed for at få kvalificeret feedback på idéen og samtidig konkurrerer deltagerne om flotte præmier.

 

Det er en idékonkurrence, hvor der er opsat nogle krav til, hvad eleverne og de studerende bedømmes på. De bliver bl.a. vurderet på idéhøjde, værdiskabelse og realisering. Du kan læse bedømmelseskriterierne for hvert uddannelsesniveau ude i højre side. Der er ikke nogle krav til, hvad det er for en idé.  

 

Hvor og hvornår?

Hele dagen foregår online pga af COVID-19 situationen, Tirsdag den 24. november, ca. kl. 10.00 – 14.30.

  

Hvordan foregår det?

Hvert team præsentere deres idé mundtligt for en dommer. Det har de 4 min. til, og så får de ca. 4-5 min. feedback og samtale med dommeren. Et dommerbesøg er i alt ca. 10 min. Dommeren udfylder et pointskema for hvert team, som bruges til den endelige pointstilling.

Efter bedømmelsesrunden er slut, lægger vi pointene sammen og finder de samlede vindere på hvert niveau.

 

Tilmeld dig her

Der er tilmeldingsfrist den 4. november.

   

Har du spørgsmål til Young Northern Lights, kan du kontakte: 

 

Fonden for Entreprenørskab - Kalaallit Nunaat

Regionsleder Georgine Graversen

+ 299 49 28 28   Georgine@FFE-YE.dk