2018 Arsarnerit Inuusuttai, Young Northen Lights - Greenlands Student Entrepreneurship Fair

Igen i år afholder Fonden for Entreprenørskab - Kaalaallit Nunaat entreprenørskabskonkurrencen Arsarnerit Inuusuttai.

 

Arsarnerit Inuusuttai, Young Northern Light er en idékonkurrence for elever og studerende i Grønland. Rammen for dagen er de idéer, som elever og studerende har arbejdet med gennem efteråret. Til Young Northern Lights får de mulighed for at få kvalificeret feedback på idéen og samtidig konkurrerer deltagerne om flotte præmier.

 

Det er en idékonkurrence, hvor der er opsat nogle krav til, hvad eleverne og de studerende bedømmes på. De bliver bl.a. vurderet på idéhøjde, værdiskabelse og realisering. Du kan læse bedømmelseskriterierne for hvert uddannelsesniveau ude i højre side. Der er ikke nogle krav til, hvad det er for en idé. Grønlandsk version er på vej.

 

Hvor og hvornår?

Hele dagen foregår i Nuuk Center, Imaneq 1, 3900 Nuuk, Torsdag den 6. december, ca. kl. 10.00 – 14.45. Når programmet er klar vil det ligge ude i højre side.

 

 

Hvad kan man vinde?

Grundskole og Videregående uddannelser: Kommer snarest

Ungdomsuddannelserne: Vinder rejse til Danmark og deltagelse i Company Programme - Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab

 

 

Hvordan foregår det?

Hvert team står ved et bord, hvor de præsentere deres idé mundtligt for en dommer. Det har de 4 min. til, og så får de ca. 4-5 min. feedback og samtale med dommeren. Et dommerbesøg er i alt ca. 10 min. Dommeren udfylder et pointskema for hvert team, som bruges til den endelige pointstilling.

Vi regner med, at hvert team kan få to dommerbesøg på dagen. Efter bedømmelsesrunden er slut, lægger vi pointene sammen og finder de samlede vindere på hvert niveau.

 

Tilmeld dig her

   

Har du spørgsmål til Young Northern Lights, kan du kontakte: 

 

Fonden for Entreprenørskab - Kalaallit Nunaat