Styrket superlærerkorps som skal undervise folkeskolelærer i undervisning i entreprenørskab og innovation

Vi er så stolte over og glade for at kunne præsentere vores superlærere, der skal ud at undervise folkeskolelærere på kysten.

Rena Kriegel Mikkelsen, vores mest erfarne underviser, blev tilbage i 2017 uddannede til superlærer for Fonden for Entreprenørskab-Kalaallit Nunaat.

Rena er professionsrettet lærer på Institut for Læring.

 

Nukappiaraq (Nukappi) Kristiansen, som kommer fra Tasiusaq nord for Upernavik, har stor interesse i entreprenørskab og innovation og har beskæftiget sig med det.

Nukappi er lærerstuderende på Institut for Læring.

 

Andrie Sørensen har været skolelærer i 25 år og har bygget et imponerende CV op med efteruddannelser, gennem tiden.

Andrie er skolelærer på Gammeqarfik i Aasiaat.

 

Christina Brandt, kommer fra Kangaatsiaq og har 17 års lærererfaring bag sig, hvor størstedelen af tiden var på Qeqertarsuup Atuarfia. Christina har også et imponerende CV prop fyldt med efteruddannelser der gavner folkeskolen.

 

Vivi Noahsen er Cand. Mag. Kultur -og Samfundshistorie og har erfaringer som iværksætter og formidler. Vivi har undervisningserfaringer og har arbejdet med børn og unge

Vivi er arkivleder hos Nunatta Allagaateqarfia.

 

Jula Maesgaard-Hoffmann er oprindelig fra Tyskland, men er flyttet til Nuuk siden 2018. Jula er uddannet MScSocSc in Management of Creative Business Processes i Copenhagen Business School

Jula er AC-fuldmægtig i Afdeling for Kultur og Event i Kommuneqarfik Sermersooq.

 

Alle superlærer samles i Nuuk i uge 26, hvor de vil gennemføre et 3 dages undervisning i undervisning af lærere.